Tuesday, April 1, 2008

Tuesday, March 18, 2008
ANWAR IBRAHIM AKAN BERTANDING 15 APRIL

www.kpmu.net

Kita lupakan seketika mengenai keputusan pilihanraya. Perdana Menteri juga telah mengumumkan barisan kabinet beliau dan telah bersedia untuk berkhidmat kepada rakyat setelah menerima pesanan suara rakyat ketika pilihanraya yang lalu.

Anwar Ibrahim akan bertanding pada 15hb April 2008 sama ada di Permatang Pauh atau Lembah Kelang.

Disini kita akan buktikan kepada Anwar bahawa kita telah bersatu dan sama-sama kita pastikan bahawa Anwar tidak akan menang dalam Pilihanraya kecil ini.

Kita akan buktikan bahawa apa yang telah terjadi pada PRU12 lalu adalah satu kesilapan dan kini rakyat mulai sedar dan ramai yang telah menyesal mengundi parti Pembangkang.

Kita pastikan kita akan hadapi kepala musuh yang telah memecah belahkan bangsa kita sehingga bangsa asing kini bermaharajelela dan sama-samalah kita berjuang untuk memastikan Anwar akan tersungkur dan menerima balasan dari atas perbuatan dajalnya selama ini.

Sokongan padu kepada kepimpinan Perdana Menteri perlu di mantapkan agar dapat kita menyusun strategi yang mantap seperti mana kita menghadapi Datuk Seri Khalid Ibrahim di Ijok pada pilihanraya yang lalu.

Kita akan tawan Permatang Pauh kali ini, membujur lalu melintang patah.

Marilah kita mulakan kerja gerak saraf kita bermula dari saat ini. Hidup UMNO hidup Perjuangan Melayu.

Posted by bro_jinggo

No comments: